Kære foreninger/klubber

Futsal er i spændende udvikling, futsal skal nu have sin udvalg i KAK, og i nærmeste fremtid har KAK denne formål, nemlig at gøre futsal til et forbund. Derudover skal futsal’s fremtid være mere attraktiv for medlemmer og omegn. Det kan vi gøre ved jeres samarbejde, derfor er det nu tid til at danne en forening som omhandler kun futsal.

Hvis man vil med i KAK´s futsal turneringer eller mesterskaber, skal vi
gøre et krav om at danne særskilt forening der kun omhandler futsal, da man ikke kan undgå dennes vedtægter mm. Vejledning/eksemplarer af vedtægter er vedhæftet.

Vi håber I vil være med til denne formål og være en del af udviklingen. På denne måde kan vi sammen gøre futsal’s fremtid i udvikling og kan nemmere samarbejde for at nå vores mål.

På denne baggrund er denne opgave givet til jer og vi håber at vi kan få dem snarest, dog senest 30. oktober 2019. Vi skal bede jer om at sende det nye vedtægter og bestyrelser, samt liste over medlemmer.

Man kan sagtens bruge de samme bestyrelser som sidder i bestyrelsen nu, men selvfølgelig kan der også dannes nye bestyrelser.

Vedtægter som kan anvendes som hjælp eller til brug er vedhæftet.

Bestyrelser skal indsendes på denne link:
https://www.kak.gl/tilmelding-bestyrelse/

I kan altid kontakte os hvis der er spørgsmål.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt