Den 31-årigegrønlandsk futsal landsholds anførerFrederik Funch er udtaget til det danske futsal landshold, Frederik spiller for B-67 til dagligt.

“Jeg er selvfølgelig glad for at få muligheden for at prøve kræfterne af på det danske futsal landshold, det er en kæmpe mulighed for mig og for grønlandsk fodbold i det hele taget.

Det at vi som grønlandske futsal spillere kan gøre os selv aktuelle på det danske futsal landshold er en kæmpe mulighed for alle, der gerne vil have chancen for at være med hvor det er sjovest.

Grønland har ikke mulighed for at være med til EM kval / VM kval, og det er noget man som grønlænder kan være med til, hvis man gør sig fortjent til det.

Og det i sig selv må være en kæmpe gulerod for alle futsal spillere i Grønland. Futsal i Grønland er i en kæmpe udvikling lige pt, og jeg er selvfølgelig rigtig stolt og glad for at åbne døren for fremtidens unge herhjemme.

Så jeg håber de grønlandske spillere rundt i landet, vil tage arbejds-handskerne på, og så er jeg sikker på vi nok skal skabe mange talentfulde spillere. Så alt i alt, er der en spændende fremtid i møde for grønlandsk futsal.”

Udtaler landsholdspilleren, Frederik Funch. Det grønlandske landsholdsanføre har vist så gode takter at DBU nu banker på for at forsøge at overføre det gode spil til det danske futsal landshold.

“For første gang i KAKs historie er en spiller blevet udtaget til at repræsentere det danske landshold. En milepæl for forbundet og for Frederik selv. Vi kan kun håbe, at det er første gang af flere ture, hvor Frederik bl.a. kan komme til at spille EM og VM kval. kampe, som vi jo selv ikke har mulighed for p.t.” Udtaler Grønlands landstræner, René Olsen.

Den danske landstræner, Nikolaj Saabye udtaler:

”Vi glæder os meget til at se Frederik an på turen til Ungarn. Vi har set ham i en del kampe efterhånden og det er meget tydeligt for os, at både Frederik, men også Grønlandsk futsal generelt har været i en rivende udvikling. Fredrik rejser til Danmark den 23. april og træner med det danske landshold inden de rejser videre til Ungarn for at spille 2 venskabskampe”

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt