Kalaallit Arsaattartut Kattuffiat må desværre udskyde sin værtsskabsrolle for Nordic Futsal Cup 2020. KAK håber at kunne afholde Nordic Futsal Cup i Nuuk i 2021.

”Vi har vendt og drejet mulighederne for at fastholde Nordic Cup i Nuuk i 2020, men har fundet, at der er for stor økonomiske og sportslige usikkerheder pga. risikoen for restriktioner på rejse fra flere forskellige skandinaviske lande, mulige begrænsninger i tilskuerantal, afholdelse af kampe mv.  til at det er forsvarligt at fortsætte planlægningen henimod en afholdelse i Nuuk i december 2020. Alle skandinaviske lande var enige i at det var hensigtsmæssige at udskyde KAKs værtsskab.

Udover de ovennævnte usikkerheder er der tillige den usikkerhed at COVID-19 situationen muligt kan betyde ændringer i de futsalkampe som de skandinaviske lande skal spille i UEFA/FIFA-regi, der kan betyde at de skandinaviske landes deltagelse også af den årsag med kort varsel kan komme i fare.

Vi er meget kede af situationen, men vi bliver nødt til at træffe den pågældende beslutning pga. af de sportslige og økonomiske usikkerheder, siger Finn Meinel formand for KAK.”

De skandinaviske lande blev enige om, at det skal undersøges om Sverige kan have værtskabet for det internationale arrangement i 2020.

Nordic Futsal Cup er en årlig turnering mellem de nordiske lande: Danmark, Finland, Norge, Sverige og Grønland. Vinderen af turneringen bliver nordiske mestre i det pågældende år.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt