Kender du de nye turneringsregler i KAK?

Oktober 2019 trådte de reviderede og nye turneringsregler indenfor Futsal. Disse er nogle hovedpunkter som giver henholdsvis spillere og trænere et hurtigt overblik over de nye regler. Disse informationer anbefalder vi at videresendes eller videreformidles til respektive trænere rundt omkring eller relevante personer.

Flere spillere i KAK´s turneringer

Det maksimalt tilladte antal af udskiftningsspillere i en hvilken som helst kamp under FIFA er 9, og det vil KAK naturligvis følge op på og tilskrive i turneringsreglerne, og det betyder nu at holdene kan have som udgangspunkt 15 spillere i deres bruttotrup i en runde, før i tiden kunne man kun have 12 spillere i en runde, læs dog en bemærkning nedenfor.

På holdkortet kan der dog angives maks. 14 spillerberettigede, dog ret til 1 oversidder som kan skiftes ind under igangværende turnering.

Klubskifte

Der er kommet en lille ændring vedr. klubskifte, det drejer sig om indlevering af spillercertifikater.  Spillercertifikatet i udfyldt stand skal være indsendt til [email protected] til arkivering i KAK – dette senest 1 uge efter klubskifte. Klubben skal ligeledes kunne fremvise certifikatet ved forlangede i forbindelse med en turnering eller før kamp.

Tilmelding til GM´érne

 

Der har været udfordringer med hensyn til tilmeldinger og afmeldinger gennem årene, mesterskaberne er meget afhængige af om der er hold nok til en given GM, derfor opfordre KAK klubberne om at melde i god tid om man deltager. Nogle klubber køber billetter i god tid, men nogle klubber vælger at afmelde i sidste øjeblik og det kan blive svært for dem som har købt billetter, da dette kan betyde ændringer i programmer for kampe eller rejsedage.

 

Til det, har KAK tilføjet en regel der siger, at hvis en til en given turnering tilmeldt klub vælger at framelde sig mindre end 3 uger før en turnerings start, udløser det et administrationsgebyr. Et betalt tilmeldingsgebyr vil ligeledes ikke kunne tilbagebetales, medmindre KAK har været nødsaget til at annullere en planlagt turnering.

 

Udeblivelse fra kamp

 

KAK har tilføjet et punkt der siger at deltagende klubber/hold skal være ankommet til turneringsbyen senest dagen før turneringsstart.

Hvis holdet har arrangeret rejse med ankomst til planlagt tid (en dag før turneringsstart) men på grund af trafikale-og/eller vejrforhold ikke ankommer den dag turneringen starter og for eksempel misser 1 kamp, kan dette ikke anses for udeblivelse fra en kamp, og må nødvendigvis afstedkomme en rettelse i eksisterende kampprogram.

 

Hvis dog klubben bevidst vælger at ankomme den dag turneringen starter og er forhindret i ankomme til tide på grund af trafikale- eller vejrforhold, er dette på eget ansvar og kan derved anses for udeblivelse fra kamp.

 

Spilledragter

Som udgangspunkt skal hver klub være i besiddelse af hjemmebane- og udebane spilledragter. Til det har man indskrevet at andet tøj der bruges ind under kampdragterne og som rager ud af kampdragterne skal have samme farve som kampdragtens respektive del.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt