Der er kommet en ændring i GM planen i futsal for herrerne, GM som skulle afholdes i uge 15 hermed meddeles at mesterskabet er udskudt til uge 16.

GM er udskudt på grund af Volleyball GM afholdes i denne periode i Sisimiut. Du kan finde opdateret GM plan på denne link: https://www.kak.gl/aktivitetsplan/

 

HØRING

KAK´s turneringsudvalg har besluttet at GM afholdes i uge 16 og dermed udskudt, da man finder det vigtigt at GM som planlagt afholdes i Sisimiut.

Turneringsudvalget har under mødet ligeledes drøftet et punkt som var et af drøftelse under repræsentantskabsmødet i KAK, et forslag som blev indsendt af en repræsentant fra Nord, og det er den punkt som turneringsudvalget har valgt skal i høring. Derfor sendes i høring til medlemsklubberne i KAK.

 

Høringen indeholder således:

Det indeholder om et forslag om at herrernes finalerunde herunder mesterskab i futsal kan spilles i efteråret, at GM ikke nødvendigvis spilles i uge 15/16 på foråret – men at man ser det som en oplagt mulighed at den spilles i efteråret enten i uge 43 eller 44 blev det fremlagt under repræsentantskabsmødet i KAK.

 

Det er denne som er i høring til klubberne, trænere og ikke mindst spillere. KAK vil gerne høre jeres input og meninger.

Vi skal gøre opmærksom på at regionsmesterskaberne skal spilles som planlagt i uge 10 henholdsvis i Ilulissat og Nuuk og efterfølgende samling for regionslandsholdene.

 

Det er vigtigt at pointere overfor klubberne, trænerne og spillerne at KAK finder det vigtigt at I indgiver jeres input og meninger om emnet. Ligesom det er vigtigt for KAK at man inddrager medlemsklubberne, også for at træffe en beslutning som vi alle kan følge med i.

Som udgangspunkt spilles GM i uge 16 som det er meddelt.

 

Det er vigtigt at vide, at det er en høringsskrivelse, vedrørende GM kunne udskydes til efteråret.

 

Fordele og ulempe kan være:

 

Fordele man ser lige pt.:

  1. At GM kan bruges om en del af forberedelse til Nordic Futsal Cup for landsholdet
  2. Trafikale muligheder er bedre
  3. Landsholdspillerne vil starte tidligere i træning sammen med klubberne
  4. mv.

Ulemper man ser lige pt.:

  1. Det er lige efter eller indenfor jagtsæsonen, mange spillere bruger tid på rensdyrjagt.
  2. Klubberne har tendens i at begynde lidt sent i efteråret
  3. At det kan virke lidt for tæt på fodbold/udendørs sæsonen
  4. mv.

Jeres høringssvar skal være indsendt senest mandag d. 12. januar 2020 kl. 16.00, vi ser gerne formulerede besvarelser, alle former for besvarelser er velkomne.

Høringsvaret skal sendes til: [email protected]

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt