Kalaallit Arsaattartut Kattuffiat følger epidemikommissionens anbefalinger i forbindelse med Corona-virusset.

KAK-kontoret har i den seneste tid modtaget nogle henvendelser der er nervøse for Corona-virusset, med spørgsmålet om hvorvidt de kommende GMér bør gennemføres eller aflyses grundet mulig smittefare for coronavirus.

Grønlands Idrætsforbund følger epidemikommissionens anbefalinger, som stadig lyder på, at arrangementer med over 1000 deltagere bør aflyses eller udskydes, hvilket betyder at det på nuværende tidspunkt bør være forsvarligt at gennemføre de kommende grønlandsmesterskaber.

Respektive mesterskaber har deltagere under 1000 personer inklusive tilskuere, og vil derfor som situationen er nu kunne gennemføres. KAK vil følge udviklingen nøje, og det kan ikke udelukkes, at der på et tidspunkt vil ske aflysning af GM, hvis situationen tilsiger det, eller at GM spilles uden tilskuere.

KAK anbefaler at der bliver lavet forholdsregler for både deltagere og tilskuere under afviklingen af GMér til respektive værtsbyer, ud fra landslægens anbefalinger.

Det er ligeledes KAKs ønske at sygdom blandt deltagere, dommere eller tilskuere ikke accepteres, og syge spillere skal derfor enten ikke med, eller sidde over. De bør ikke befinde sig i hallerne.

Det drejer sig blandt andet om U18 Piger i Nuuk i dagene 13-15 marts og U18 Drenge Futsal GM i ilulissat i dagene 17-20 marts, Dame futsal GM i uge 14 i Nuuk, Herrer Futsal GM i Sisimiut i uge 16 og ikke mindst oldboys GMér henholdsvis i Narsaq og Nuuk i maj måned.

KAK vil dog anbefale klubber som ikke har købt billetter endnu fx til futsal GM for herrerne, om at vente lidt endnu med at købe billetter. Der kan ske meget i disse dage, eftersom der er stort bevågenhed hos myndighederne.

KAK og GIF opfordrer jer til at følge epidemikommissionens anbefalinger og løbende holde jer opdateret via medier og landslægens hjemmeside.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt