Det er med fornøjelse, at KAK kan meddele, at vi med virkning fra denne uge har truffet aftale om ansættelse af René Olsen samt Bent Petersen til at varetage videreudviklingen af futsal uddannelsen.

Med ansættelsen af de to rutinerede herrer, til den nye uddannelse afdeling, ønsker KAK at sætte yderligere fokus på udviklingen ude i klubberne samt på fremtidens landshold.

”Futsals potentiale er langt større, hvis vi får koordineret indsatsen for mere træneruddannelse, og det er her vi ser vores store opgave – at være med til at udvikle klubberne rundt om i landet. Vi har så mange gode eksempler på små nationer som klare sig godt ved at fokusere endnu mere på uddannelse og når vi ikke er flere mennesker end vi er, må vi sørge for at få så meget viden som muligt for at udvikle os fra bunden af og op,” siger René Olsen.

To af de første opgaver for afdelingen bliver at arrangere et målmandstræner kursus, som har været en stor mangelvare, samt at skabe en online uddannelsesplatform for klubberne, hvor den enkelte træner nemt kan hente inspiration til træning, grundlæggende futsal teori, træningsøvelser, videoklip med mere – og alt sammen også på grønlandsk.

”Det bliver helt afgørende, at vi tør være ambitiøse for der ligger et stort potentiale, der bare mangler flere værktøjer og vores nuværende uddannelsesstrategi skal også videreudvikles. Masser af klubber har fantastiske ildsjæle som har brug for forbundet støtte for at udvikle sig.

Vi ser frem mod en spændende tid i udviklingens tegn og håber at klubberne og trænerne vil tage godt imod dette nye initiativ” slutter KAK formanden John Thorsen.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt