Dagens første kamp, her lagde B-67 ud med at være spilstyrende og kom foran 1-0. Sineriak lurede dog stadig især på lange bolde og fik udlignet kort tid efter. B-67 var dog stadig mest i boldbesiddelse og kom frem til flere gode chancer inden en stiv tå af John Ludvig Broberg snyd Isak Olsen i Sineriaks mål til 2-1. Igen formåede Sineriak dog at svare igen til 2-2 og blev mere nærgående inden halvleg.

 

Anden halvleg blev også en intens affære med masser af gode nærkampe og her viste B-67 sig mere effektive end Sineriak på sine chancer der med stærke kontraløb kunne gøre det til 3-2 som holdt det meste af halvlegen inden B-67 endegyldigt lukkede kampen til slutresultatet 4-2 til B-67.

 

I den Anden semifinale Mellem Kagssagssuk og N-48 startede kagssagssuk med at være mest i boldbesiddende og generelt mere chanceskabende i de første 10 min med masser af flotte opspil og detaljer. Det gav også hurtigt pote og kom foran ved Markus Maratse og Gert skifte og tvang n-48 til at tage sin time out.

Så skiftede kampen karakter og efter en god kontra kom N-48 tilbage i kampen 2-1 ved Markus Jensen. Nu var det pludselig N-48 som havde teten og kampen bølgede frem og tilbage til stor tilfredshed for se fremmødte tilhængere.

Det blev også 2-2 direkte på fritspark ved N-48s Peter Leibhardt og yderligere scoret af Klaus Jeremiassen bragte N-48 foran for første gang.

Så var Kagssagssuk tvunget fremad men N-48 stod godt imod og kunne bringe sig yderligere foran 4-2 med 4.min igen og med kagssagssuk i overtal kunne N-48 sparke bolden i et tomt mål til kampens slutresultat 5-2 til N-48.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt