Dagens første kamp mellem Sineriak og kagssagssuk blev en forventet spændende kamp hvor Sineriak lagde ud med flot spil og mange store målchancer som hurtigt gav pote til 1-0 føring. 2-0 blev det også hvor Sineriak sad på kampen inden kagssagssuk vågnede op og kom tilbage i kampen ved 2-1 og 2-2 var de pludselig dem som var ovenpå og kunne gå til pausestillingen 3-2 til Kagssagssuk.

Kagssagssuk kom også flyvende ud til anden halvleg og bragte sig yderligere foran 4-2 og 5-2 inden Sineriak kom igang og fik reduceret til 5-3 og 5-4.

Spændingen blev dog punkteret af et mål mere til kagssagssuk Samt et rødt kort til Sineriak som ikke kunne holde momentum i undertal. Her kunne kagssagssuk komfortabelt lukke kampen og fik scoret til 9-5.

 

 

Anden kamp mellem N-85 og N-48 kom overraskende igang. På trods af at N-48 kom foran tidligt slog N-85 til 2 gange på kort tid. Det lykkedes dog N-48 at svare igen uden de store anstrengelser og holdene. Gik til halvleg 3-3.

Anden halvleg blev som forventet med overtag i spil og chancer til N-48 som uden de store armbevægelser vandt kampen.

 

Sidste kamp mellem B-67 og Kugsak var på papiret uden betydning. Første halvleg endte 3-2 til B-67, kampen sluttede 12-2.

Lørdag venter der så følgende spændende semifinale kampe mellem:

15:00 Sineriak – B-67

17:30 Kagssagssuk – N-48

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt