Nord møder syd i første kamp med N-85 fra Narsaq og Kugsak-45 fra Qasigiannguit. Kampen bølgedelidt frem og tilbage i første halvlegmed 2-2. I anden halvleg vist Kugsak sig dog som det stærkeste hold og endte med at vinde kampen 2-7.Anden kamp mødte et stærkt spillende Kagssagssuk fra Maniitsoq N-48 fra Ilulissat og det blev til flot Futsal i første halvleg, med velspillede opspil og tekniske detaljer som Kagssagssuk kunne gåtil pause med en føring på 2-0.

I anden halvleg kom N-48 dog lige så stille ind i kampen med flere flotte detaljer af bl.a. Markus Jensen efter man har været bagud med 3-0 og N-48 endte fortjent med at vinde kampen 3-5. Sidste kamp blev en lokal opgør mellem nr.1 og 3fra regionsmesterskabet i midtenB-67 og Sineriak Futsal. Første halvleg bløde frem og tilbage med gode chancer til begge mandskaber og holdene gik til pause 1-1.

Et rødt kort i slutningen af halvlegen blev dog dyrt for Sineriak Futsal som måtte spille i undertal i starten af anden halvleg hvor B-67 blev mere og mere spilstyrende. Kampen endte 7-2til B-67 som fortjent vinder.

Se programmet her:

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt