Det grønlandske herrer landshold deltager i Nordic Futsal Cup fra den 29. november.-3. december 2019, som afholdes i Turku, Finland. Her deltager: Finland, Danmark, Sverige, Norge og Grønland.

 

Landsholdet deltog i september i en turnering i Kroatien og KAK har afholdt 2 bruttosamlinger samt løbende spillet kampe for de spillere, som bor i Nuuk, som en del af dette års forberedelserne.

 

”Vi bygger på hele tiden, men har en del skader på vigtige pladser og et par afbud, men forventer at kunne kæmpe med om point i flere af kampene, hvis vi er kloge og rammer dagen. Med lidt held og fight er det ikke umuligt at vinde medaljer, men vi skal være klar til at give den hele armen.

Det er erfaring fra disse typer kampe, som er afgørende for holdets fortsatte udvikling. Det har været et spændende efterår og vi flytter os i den rigtige retning med flere og flere spillere og især talenter, der kan spille med om pladserne.”

 

”Vi får nogle hårde modstandere og tabte til Norge i september så der skal revancheres noget her, Danmark er netop blevet nr 2 i en stærk besat turnering i Kina i oktober. Sverige gik videre til VM kvalifikationens næste runde, blandt de 32 bedste i Europa, og Finland har helt vanvittigt, kvalificeret sig til elite round for første gang nogensinde, blandt de 16 bedste i Europa, så der venter sig nogle virkelig svære kampe. ”siger René Olsen & Tekle Ghebrelul.

 

Deltagelsen realiseres på grund af hovedsponsor herunder GrønlandsBANKEN og KAK partner Elite Sport Greenland.

 

Truppen:

 

Mål:

1 Malik Mikaelsen

2 Henning Bajare

 

Spillere:

3 Patrick Frederiksen

4 Kunuuteeraq Isksen

5 Marco Leibhardt

6 Viggo Høy

7 Katu Madsen

8 Philip Holmene

9 Søren Kreutzmann

10 John Ludvig Broberg
11 Frederik Funch
12 Rene Eriksen Petersen
13 Kent Jeremiassen

14 Christian Bohmann Knudsen

15 Mikki Brønlund

16 Malik Juhl

17 Nikki Petersen

18 Ilataannguaq Mørch

 

Afbud/skader:

Malik Hermarij

Bastian Rosing

Kaassannguaq Zeeb

Lars Erik Reimer

Nick Reimer
Markus Jensen

Karsten M. Andersen

Kaali Lund Mathæussen

Nukannguaq Zeeb

Niklas Thorleifsen

Ari Hermann

Niklas Thustrup Johansen

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt